Bent u op zoek naar specialistische Magento Support voor de ontwikkeling van uw Magento webwinkel?

Ben je eigenaar van een Magento webshop en ben jij op zoek naar een doorontwikkeling van jouw webwinkel of ondervind je problemen,  of foutmeldingen

Lunja.nl Kan u hierbij helpen, sinds 2006 werken wij al met Magento en hebben veel problemen en oplossingen voorbij zien komen en toegepast, voor elke situatie is dan ook een oplossing beschikbaar.

Aangezien het erg moeilijk is van tevoren in te schatten hoe eenvoudig of complex het is om uw vraag te beantwoorden of het probleem op te lossen, vragen wij u om een zo duidelijk mogelijk omschrijving via de E-mail aan te geven.

Wij werken zonder een start-up fee. Na ontvangst van uw opdracht, zullen onze support medewerkers uw vraag in behandeling nemen en een inschatting maken van de daadwerkelijke kosten om uw probleem op te lossen. U zult hierover vooral geïnformeerd worden via e-mail en wij zullen dan uw goedkeuring vragen.

Wij werken op basis van no-cure-no-pay: als het ons niet lukt het probleem op te lossen, dan betaald u helemaal niks!

Media- en designbureaus helpen wij graag verder met het omzetten van designs naar Magento themes of voor support en ontwikkeling bij diverse technische oplossingen.

Problemen binnen Magento kunnen vrij uitdagend zijn. Dit vanwege de diverse installaties die door gebruikers gemaakt zijn en eventuele aanvullende modules. U moet goed kunnen vertrouwen op uw Website het is immers de spil binnen uw bedrijf. Hierdoor kan alleen een goede Magento specialist u goed van dienst zijn. Wij helpen u graag met het verhelpen van uw Magento problemen of juist het optimaliseren en of uitbreiding van uw Webshop.

In geval van spoed

Neem gerust contact met ons op via de E-mail wij zullen u snel van dienst zijn. Voor spoedopdrachten berekenen wij op dit moment nog geen extra toeslag!